Начало > Новини > Съдържание
Водоустойчив MP3 има 8 нива

Как да купя водоустойчива mp3?

Устойчива ли е на морска вода, сол и пот?

Морски плуване, шнорхелинг, сърф ще бъдат изложени на морската вода, потта на движението също е сол, ще бъде в състояние да устои на водата и солена водоустойчива MP3 също може да избегне общото движение земя на пот ефект, препоръчително да се купи, Но след всяка употреба се препоръчва употребата на чиста вода за изплакване.

Колко дълбоко е водоустойчивостта?

Дълбочината на водата на общия международен стандартен плувен басейн може да достигне три метра дълбочина, за да се избегне факторът на несигурност. Моля, опитайте да изберете клас IPX8 и да издържате от три до пет метра водоустойчив MP3.

То е устойчиво на топлина и влага?

В допълнение към плуване, къпане, вана, СПА Слушането песен е също популярна дейност, WATERPROOF MP3 баня СПА температура на водата е по-висока и влага, купуват водоустойчив MP3, моля изберете да се толерира 50 градуса водоустойчив MP3.

Има ли дизайн от разделен тип за слушалки?

Животът на слушалките обикновено е по-кратък от този на домакините, водоустойчивият MP3, предназначен от минния сепаратор, може да се използва с различни ефект слушалки, WATERPROOF MP3 и слушалките могат да се сменят директно, за да се намали времето и разходите за поддръжка. Също така трябва да обърнете внимание на размера на слушалките, прекалено голямото движение на структурата на слушалките, което лесно може да изтласка ухото, причинява дискомфорт, WATERPROOF MP3, но също така лесно да причини спад на водната устойчивост.

Колко комплекти водоустойчиви слушалки за уши?

Размерът и чувствителността на дупката на ухото на всеки човек са различни, не може да използвате комплект слушалки за ушите, които да отговарят на нуждите на всички хора, купуват водоустойчиви mp3 / водоустойчиви слушалки. Когато решите да имате различен размер, WATERPROOF MP3 мекото твърдост на продуктите за уши.

Колко дълго ще бъде налична батерията?

Независимо дали има бърз дизайн за зареждане, пет минути преди излизане може да се срещнат два часа или половина на търсенето на движение, на пълно работно време, независимо дали има поне 10 часа време за работа, WATERPROOF MP3 може да намали проблема с повтарящите се такси.

Колко време има гаранцията и има ли бързо решение?

Една година гаранция е най-основната, обикновено седем дни и половина месеци на изчакване за поддръжка не е в състояние да отговори на текущите нужди на потребителите, ако малкият проблем може да бъде поправен три дни или незабавно замени услугата, но също така да се намали дневната Движение на неприятностите.

Водоустойчив MP3 приема международни индустриални водоустойчиви клас стандарт IPX, разделен на 0-8 9 нива, 0 е най-ниската, 8 е най-високата

Ниво 0 е незащитено

Ниво 1 може да елиминира вредните ефекти от вертикалните падащи капки

Двустепенната двойка има защитен ефект върху водните капчици, попадащи във вертикална посока в рамките на 15 градуса.

Ниво 3 елиминира вредните ефекти на разпръскващите капки с вертикална посока на 60 градуса.

Ниво 4 може да премахне вредните ефекти от разпръскване на капчици вода от различни посоки.

Ниво 5 може да елиминира вредните ефекти върху струи от струи на всички страни

Ниво 6 може да елиминира вредните ефекти върху всички участници в силния струен поток на дюзата

На 7 нива от водата 0.15-1 метра, WATERPROOF MP3 непрекъснато 30 минути, производителността не се влияе, няма изтичане

На върха на 8 нива от водата 1,5-3 метра, продължителни 30 минути, работата не е засегната, няма изтичане