Начало > Новини > Съдържание
Водоустойчив MP3 Купи умения

Седем удара ви научават да изберете водоустойчив MP3:

Първият ход: дали да се противопоставят на морска вода, сол и пот?

Плаж, гмуркане с шнорхел, сърф ще бъде изложено на морето, движението на потта също ще има сол, ще направи анти-вода и солена вода също може да избегне общата наземна спортна пот, WATERPROOF MP3 се препоръчва да се купува, но след всяка употреба Препоръчително е да използвате изплакване с вода за извършване на поддръжка.

Втората мярка: колко дълбоко водоустойчива?

Обща международна стандартна дълбочина на басейна до 3 метра, за да се избегнат несигурни фактори, моля, опитайте да изберете IPX8 ниво и да издържате на дълбочината на водата от три до пет метра водоустойчив MP3

Третата мярка: дали топлината, водоустойчивостта?

В допълнение към плуване, къпане, къпане, СПА слушане е също популярни дейности, баня СПА температура на водата е по-висока и водна пара, купете водоустойчива MP3, моля изберете да издържат около 50 градуса водоустойчив MP3.

Четвърти удари: слушалки със или без отделен дизайн?

Животът на слушалките обикновено е по-кратък от този на хоста, използването на отделен дизайн на водоустойчив MP3 може да се използва с различни ефекти на слушалки, слушалки, ако проблемът може да бъде директно заменен със слушалки, за да се намали бъдещото време за изчакване и разходи за поддръжка. WATERPROOF MP3 Също така трябва да се обърне внимание на размера на слушалките, прекалено много структура на слушалките, когато се движат лесно да свиете ухото лесно причинени от неудобно, но също така е вероятно да предизвикат водоустойчивост и падане.

Пети удари: водоустойчивите тапи за уши имат няколко групи?

Размерът на дупката на ухото на всеки човек и чувствителността му към различни, не само може да използва набор от слушалки за уши, за да отговори на нуждите на всички хора, купуват водоустойчиви MP3 водоустойчиви слушалки, моля изберете да имате различни размери, меки и твърди уши за уши.

Шести удари: колко дълго може да бъде налична батерията?

Независимо дали има бърз дизайн за зареждане, WATERPROOF MP3 пет минути преди да излезе, за да задоволи нуждите на около два часа, зареден с електричество най-малко 10 часа или повече от използването на време, можете да намалите неприятностите при повторно зареждане.

Седмата мярка: колко дълго гаранция, дали има бърз ремонт?

Гаранцията вече е най-основната година, обикновено е лесно да чакате седем дни и половина поддръжка не е в състояние да отговори на нуждите на настоящия потребител, ако малкият проблем може да бъде три дни бързо поправяне или незабавно да замени услугата WATERPROOF MP3 След това повече за ежедневното движение на проблемите.