Начало > Новини > Съдържание
Личното носене продукти стават нова тенденция

С мобилната комуникация, интелигентни реч, соматосензорната, биологични и информационните технологии напредък, носене продуктов пазар е бума, всички видове на иновациите след друга, увеличаване на продуктовата гама, приемане на пазара, продължава да се подобрява.
Отговаря на индивидуалните нужди е тенденция в ерата на мобилен интернет. Персонализация е носене продукти andquot; neededandquot; един. Персонализирането се превръща в голямо тенденция на носене продукти, носене продукт хомогенност и дори отделен пазар на ниско ниво характеристики ще изчезне.
Носене продукт е много личен без необходимост. Само остро улавя хората #39; s индивидуалните нужди да насърчават успешно носене продукти. Носене продукт трябва да съответстват на userand #39; s навици и естетически и привлекателни за потребители, за да образуват добри навици, желаещи да носят опит и биха искали да продължителна употреба. Персонализиране на носене продукт не само в хардуер и софтуер за персонализация и гъвкава конфигурация и контрол, но също и чрез използването на интернет, мобилни интернет, данни и други нови технологии за персонализирани услуги. Само в пълна Минно и свър-технически вътрешната носят обща точка за обмен и в същото време, продължи да стартира приложения и услуги, да направи носене продукти от техните andquot; toysandquot; като andquot; пиле ribsandquot; изображение, изтъквайки ефекта на технология на ядрения синтез и мода показва своята полезност, да отговори по-добре userand #39; s индивидуалните изисквания и индивидуални нужди. Производители на носене продукти и услуги доставчиците също само правя достатъчно в персонализирани, може да спечели в ожесточена пазарна конкуренция.
Носене продукти andquot; свързани с peopleandquot; каскадьор донесе огромно въображение, показват голям пазарен потенциал. Чрез мониторинг, анализ, ежедневни упражнения, съня, сърдечната честота и други тялото на редица показатели, можете да получите хората #39; s обратна връзка, реално разбиране на съответните здравни, навременно откриване на здравословни проблеми и трябва по-активно. Като например: да вградите нано-сензори в личното облекло. Хората рокля в костюм, може да открие състоянието (например дали сумата е разумно, дали необходимостта от навременно попълване, на психологически натиск е твърде голяма), до по-целенасочени упражнения; да използвате 3D технология за печат за отпечатване на свои собствени интелигентни риза. С развитието на персонализирани носене продукти фитнес за бъдещето ще се основава на повече данни, по-персонализирани. Персонализирани носене продукти също помагат за постигане на точни персонализирани медицински грижи.
Бъдеще, все повече и повече персонализирани носене продукти ще отидат в хората #39; s живот. Тези персонализирани носене продукти ще бъдат носени върху различни части на тялото и отговарят на хората #39; s индивидуални нужди.