Начало > Новини > Съдържание
MP3 може да увеличи паметта


MP3 от паметта (карта с памет), дисплея, централния процесор, декодирането на DSP (цифров сигнален процесор) и други компоненти.

В MP3 картата всъщност няма памет на обикновените MP3, с карта с памет вместо с вътрешна памет, картата с памет в MP3 и обикновен MP при използването на операцията е по същество еднакво, повече предимство от използването на обикновени MP3:

1. Картина MP3 поради видео, песни и други, съхранени на картата, MP3 изтеглянето е удобно по всяко време, за да свалите картата, с четец на карти, за да вкарате компютъра, за да изтеглите, също можете да включите телефона за изтегляне;

2. Използване на карти с MP3, ако смятате, че паметта не е достатъчна, MP3 винаги можете да замените картата с памет, да увеличите паметта и обикновените MP3 не мога да правя;

3 карти MP3 ниска цена, като например използването на честотата не е висока, MP3 с мобилни телефони и други споделена карта с памет, спестяване на пари.

MP3 е технология за компресиране на аудио, пълното й име е стандартното аудио ниво 3 на динамичното изображение, компресирано като MP3. Тя е предназначена да намали значително количеството аудио данни. Използвайки технологията MPEG Audio Layer 3, нивото на компресиране е 1:10 или дори 1:12, компресирано в по-малки файлове, MP3 и повечето потребители възпроизвеждат качеството на звука и оригиналното некомпресирано аудио в сравнение с не. Музиката, запазена в MP3 формат, се нарича MP3 музика, може да възпроизвежда MP3 музикална машина, наречена MP3 плейър.

MP3 е използването на човешките уши на високочестотния звуков сигнал не е чувствителен към характеристиките на сигнала на сигнала на сигнала във времева честота в сигнали от честотната област и разделен на множество честотни ленти, различни честотни ленти, използващи различна честота на компресия, висока честота на компресия (Или дори да пренебрегва сигнала) на нискочестотния сигнал, използвайки малък коефициент на сгъстяване, за да се гарантира, че сигналът не е изкривен. Това е еквивалентно на изоставяне на човешкото ухо не може да чуе високочестотен звук, MP3 само за да запазите нискочестотни части могат да бъдат чути, така че звукът с 1:10 или дори 1:12 компресия скорост на компресия. Поради този метод на компресия, наречен MPEG Audio Player3, така че той се нарича MP3.

MP3 аудиото може да бъде компресирано при различни скорости на предаване на данни, осигурявайки редица компромиси между размера на данните и качеството на звука. MP3 форматът използва механизъм за хибридно преобразуване, за да преобразува сигнала на домейн от време в сигнал с честотна област;

, MP3 не само има широка гама от поддръжка на клиентски софтуер, има много хардуерна поддръжка, като преносим плейър с мултимедийни плейъри (отнасящ се до MP3 плейър) и DVD плейър.