Начало > Често задавани въпроси

008.jpg

Поверителност и сигурност

Ние чест на вашата поверителност и никога не ще продават или дават вашата информация на трети лица за всякакви цели, освен ако се изисква от закона.

Рекламации и замяна

Нашите водолаз водоустойчив MP3 играч идвам с пълен 12 месеца гаранция. Всички дефектни части ще бъдат заменени безплатно в рамките на 12 месеца от датата на покупката. Ние сме толкова уверени, че вие ще абсолютно обичам нашите водолаз MP3, че ние предлагаме гаранция удовлетворение. Което означава, ако не сте доволни с нашия продукт по някаква причина, ние ще плащат за връщане корабоплаване и ще ви издаде пълно възстановяване за вашата поръчка с 30 ден от датата на покупката.

1.I не може да включите MP3 плейър

Моля напълно отговаря водолаз (с условията кабел USB) за поне 3 часа преди да използвате Media player. Вашият компютър трябва да е включено, докато е свързан към вашия плейър за таксуване. Ако зареждането с лаптоп, проверете дали е включен в източник на захранване, преди зареждане.

2.I не може да зареждате плеъра, с помощта на USB кабел

Уверете се, че използвате условията кабел USB.

Използвайте USB кабел за да свържете плейъра на вашия компютър и да проверите дали компютърът разпознава player.

Уверете се, че кабелът е правилно поставен в USB порт.

Ако тя все още не зареждайте, може да се наложи да рестартирате плейъра. Ако имате LCD модел, можете да натиснете и двете [M] and [|<] buttons="" at="" the="" same="" time="" to="" reset="" the="" player.="" if="" you="" have="" the="" non-lcd="" model,="" press="" the="" reset="" button="" until="" the="" player="" turns="" on="" and="" the="" red="" led="" light="">

3. there е никакъв звук, когато играчът е на

Уверете се, че слушалките са правилно свързани в жак за слушалки.

Наши водолази ще играете само песни, които са в. MP3 или WMA формат. Други формати като MP4, WAV, AVI, WMV и качи няма да работи.

Ако използвате iTunes, можете да конвертирате музикални файлове в MP3 като отидете в редактиране > предпочитания > общи > импортиране на настройки и промяна на настройките за импортиране на файлове като MP3. След това изберете песните, които искате да конвертирате, прав щракване и изберете Конвертиране на MP3.

Също така е възможно, че обемът може да бъде твърде ниска. Натискам Том горе "+" бутона, за да увеличите силата на звука. Можете да видите видео настойнически по-долу, който дава стъпка по стъпка инструкции за това как да конвертирате вашите iTunes музика.

Когато се обърна на Windows Media player автоматично изключва

MP3 плейър само ще се разпознава и възпроизвежда песни, които са в. MP3 или. WMA формат. Ако песните не са в тези формати, Media player няма да разпознава файловете и изключите автоматично.

4. Каква е максималната дълбочина, че MP3 плейър може да бъде потопена?

MP3 плейър може да бъде потопена до 10 фута под водата.

5. предоставената ухото пъпки са твърде големи и не отговарят на ухото ми. Предоставяте ли алтернативни размер?

Свържете се чрез нашия формуляр за контакт. Ще бъдем в състояние да изпрати някои по-малки ухото пъпки.

6. Как да конвертирате аудио файлове iTunes. MP3 формат?

Моля, вижте видеото по-долу, обяснява как да се лесно да конвертирате вашите iTunes файлове в MP3 формат.